Diensten

Ook Derko installatietechniek probeert haar steentje bij te dragen aan een beter milieu.
Fossiele brandstoffen die veelal gebruikt worden bij opwekking van warmte en elektriciteit zijn eindig en milieu onvriendelijk. Door gebruik te maken van alternatieve energie en goede enginering daalt de CO2 uitstoot en bent u minder afhankelijk van de energie bedrijven.

HR Combi CV ketel

Een nieuwe HR (Hoog Rendement) Combi CV ketel ten opzichte van een oude VR (verbeterd Rendement) ketel scheelt aanzienlijk in het gas verbruik. Ook goed en regelmatig onder houdt aan uw CV ketel zorgt voor een beter rendement en is een stuk veiliger.

Vloerverwarming

Vloerverwarming is een steeds vaker voorkomende manier van warmte afgifte. Dit heeft te maken met de grote warmte overdracht van vloerverwarming bij een lage aanvoertemperatuur van het water. Het rendement van een CV ketel is het hoogste bij een zo laag mogelijk aanvoer temperatuur. Ook is vloerverwarming uitermate geschikt voor systemen met warmtepompen.
Vloerverwarming is ook hygiënischer t.o.v. een conventionele verwarming met verwarmingselementen al dan niet tegen de
muren geplaatst. In deze elementen (radiatoren, convectoren, etc.) verzamelt zich stof dat door de opstijgende lucht blijft circuleren in de ruimte. Bij vloerverwarming is hiervan geen sprake.

Warmte pompen

Warmtepompen zijn er in verschillende soorten en maten.
Een bekende vorm is middels aardwarmte, hierbij worden leidingen in de aarde geboord welke `s winters warmte aan de aarde onttrekken en `s zomers koude.
Een andere veel voorkomende is een warmtepomp met een buitenlucht unit, hierbij wordt warmte uit de lucht onttrokken.


Bent u toe aan nieuwe CV ketel, wij zijn gespecialiseerd in het leveren en monteren van CV ketels.
Voor elke situatie hebben wij wel een passende oplossing.
Zowel serie matig als individueel, in nieuwbouw en in bestaande bouw.

FACEBOOK

CONTACT

Kamerlingh Onneslaan 2
3401 MZ IJSSELSTEIN

Laatste berichten

Scroll naar boven